HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Roll-On Nedir? Roll-On Kullanımın Avantajları

04-09-2023 13:56
Roll-On Nedir? Roll-On Kullanımın Avantajları

Terlemek sağlıklı bir vücudun en önemli tepkilerinden biridir. Fakat ter kokusu sosyal hayatı ve ilişkileri etkileyecek kadar problem yaratan bir durumdur. Ter kokusunu önlemek için üretilen ürünler sayesinde gün içinde ne kadar terlenirse terlensin ter kokusu oluşmaz. Bu konforu yaratan roll on deodorant gibi ürünler bu yüzden son derece gerekli ürünlerdir.

Özellikle yaz sıcaklarında terlemenin daha fazla olduğu göz önünde bulundurulduğunda roll on kullanımı daha da önemli hale gelmektedir.

Roll on nedir ya da roll on ne demek sorularına en kısa ve net yanıt olarak; silindirik şişelerde satışa sunulan ve içindeki kıvamlı sıvıyı kaygan aplikatörü sayesinde koltuk altınıza uygulayabileceğiniz kozmetik bir üründür diyebiliriz.

Günlük hayatın koşuşturmacası içinde her insan terler. Bu hem görüntü hem de koku olarak rahatsız edicidir. Kozmetik açıdan bakıldığında kıyafetlerin koltuk altlarında oluşan ıslaklık ve koku, sosyal ilişkileri olumsuz anlamda etkileyecek boyuta gelebilir. İşte tam burada devreye giren roll on’lar, ter kokusunu önleyerek ferah ve temiz bir his oluşturur.

Roll on ne işe yarar sorusu bu ürünün en temel özelliğini ortaya koyar. Kullanımı son derece pratik olan roll on’lar sayesinde en hareketli günleri bile hiç ter kokusu oluşmadan geçirmek mümkün olabilmektedir.

Gelin terleme önleyici roll on kullanımı nasıl olmalıdır ve roll on ne zaman kullanılır gibi soruların yanıtlarına geçelim.

Roll-On Ne Zaman ve Nasıl Kullanılır?

Roll on kullanımından olumlu sonuç alabilmek için kullanım şekli ve zamanını doğru ayarlamak gerekir. Sabah duş aldıktan sonra temiz ve kurulanmış koltuk altına uygulanan roll on sayesinde en hareketli günü bile ter kokusu oluşmadan geçirmek mümkün olmaktadır.

Formülünde ter kokusu oluşumunu önleyen bileşenler olan roll on’lar, en az 24 saat boyunca ter kokusu oluşumunu kesin olarak önleyebilme özelliğine sahiptir. Hatta bazı roll on’larda bu süre 36 ve 48 saate kadar ulaşabilmektedir. Sabah duş alma imkânınız yoksa sadece koltuk altlarınızı sabunlu suyla yıkayıp kuruladıktan sonra koltuk altı roll on uygulayabilir ve tüm günü ter kokusu oluşmadan geçirebilirsiniz.

Roll on ve deodorant nasıl kullanılır sorusu en fazla sorulan sorular arasında yer alıyor. Deodorant kullanımı için ürünü 15 santim mesafeyle 3 ila 5 saniye koltuk altınıza püskürtün.

Roll on nasıl kullanılır sorusunun yanıtı ve uygulaması da gayet basit. Silindirik şişelerde satışa sunulan roll on’un kapağını açın ve 360 derece dönebilen aplikatörü koltuk altınıza yayarak sürün. En fazla 6 saniye süren bu işlem size tüm gün boyunca ter kokusundan uzak bir konfor ve ferahlık sağlayacaktır.

Tepedenal sitesinde yer alan kişisel bakım ürünlerine de göz gezdirebilir ve bloğumuzda yer alan "En Çok Kullanılan Kişisel Hijyen Ürünleri” başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Roll-On mu, Deodorant mı? Farkları Nedir?

Ter kokusunu önleyen temel iki ürün deodorant ve roll on’lardır. Deodorantlar, basınçlı şişelerde satışa sunulmaktadır ve sprey şeklinde sıkılarak kullanılır. Roll on’lar ise ucunda döner top olan şişeler şeklinde ambalajlanmıştır ve sıvı haldedir.

İyi bir formüle sahip her iki ürün de kullanılabilir. Fakat roll on’lar gazsız, basınçsız ve kullanımı daha kolay olduğu için daha fazla tercih edilmektedir. Ancak her ikisinin de ter kokusunu önleme gibi özelliği oldukça güçlüdür.

Roll on’lar erkek roll on ve kadın roll on olarak ayrılır, içerdikleri parfümler de ona göre değişkenlik gösterir.

En iyi roll on hangisidir diyecek olursanız, formülü ciltte alerji ve tahriş oluşturmayan, kıyafete leke bırakmayan ve ter kokusunu en az 24 saat önleyebilen roll’on en iyi roll on olarak kabul edilebilir diyebiliriz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.